100Gb/S QSFP28 SR4 850nm 100m DDM VCSEL MPO Optical Transceiver
100Gb/S QSFP28 CWDM4 1310nm 2km DDM DFB Optical Transceiver
155Mb/S SFP 1310nm/1550nm 20km DDM Simplex LC Optical Transceiver

proyék kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

tentang Kami
_W2A2318

Diadegkeun dina 2014, Topticom singkatan tina Top Optic Communication, sareng ieu visi kami anu ngabimbing sareng ngailhaman kami saprak didirikeun. Saatos langkung gancang ti 5 taun pertumbuhan gancang, kami parantos ngabantosan ngawangun jaringan gancang sareng aman di seluruh dunya ku cara nyayogikeun transceiver anu berkualitas sareng dipercaya.
Kami nawiskeun sababaraha transceiver kompatibel OEM-compatitive, sapertos 100G QSFP28 / CFPx, 25G SFP28, 10G SFP +, GPON ONU, OLT ect. Kami difokuskeun sareng nuturkeun kamajuan téknologi sahingga urang tiasa nyayogikeun anjeun produk paling mutakhir pikeun ngabantosan anjeun ngagancangkeun pangsa pasar sareng produk strategis.

tingali langkung