page_banner

produk

100Gb / s QSFP28 CWDM4 1310nm 2km DDM DFB transceiver optik

pedaran pondok:

100Gb / s QSFP28 CWDM4 mangrupikeun opat saluran, pluggable, transceiver optik paralel sareng didesain kanggo aplikasi 100G CWDM kalayan jaringan FEC, Datacenter sareng Enterprise sareng tautan optik sanés. Aranjeunna cocog sareng SFF-8636 Spésifikasi, IEEE 802.3ba 100GBASE-CLR4 / CWDM4 sareng Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.


Detil Produk

Panjelasan Produk

100G QSFP28 ngahijikeun opat jalur data dina unggal arah ku bandwidth 100Gb / s. Unggal jalur tiasa beroperasi dina 25.78125Gb / s dugi ka 2km kanggo G.652 Single Mode Fiber (SMF). Panjang gelombang pusat saluran 4CWDM nyaéta 1271nm, 1291nm, 1211nm sareng 1331nm.

Fitur Produk

Dugi ka 25.78125Gbps Laju data per kanal
Nganti ngahontal 2km pikeun G.652 SMF
4 Pamancar uncooled basis DFB CWDM
Detéktor poto PIN 4 saluran
Faktor formulir QSFP28 hot-pluggable
Wadah LC duplex
Sirkuit CDR internal dina saluran panarima sareng Transmitter
Ngarojong bypass CDR
Fungsi diagnostik digital internal
Konsumsi daya rendah <3,5 W
Suhu operasi: 0 ~ + 70 ° C

Aplikasi

100G aplikasi CWDM4 sareng FEC
Datacenter sareng jaringan perusahaan
Tautan optik séjén

Spésifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Wangun

QSFP28

Panjang gelombang

1310nm

Meunteun Data Max

103,1 Gbps

Jarak Transmisi Max

2km

Panyambung

LC Dupleks

Média

SMF

Tipe pamancar

Basis DFB LAN-WDM

Tipe Panarima

PIN

Diagnostik

DDM Didukung

Rentang Suhu

0 dugi ka 70 ° C (32 dugi ka 158 ° F)

TX Kakuatan unggal jalur

-6.5 ~ 2.5dBm

Sensitipitas Panarima

<-10dBm

<-10dBm

Konsumsi Kakuatan

3.5W

Babandingan Rusak

3.5dB

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 25Gb / s SFP28 SR 850nm 100m DDM VCSEL LC transceiver optik