page_banner

produk

100Gb / s QSFP28 SR4 850nm 100m DDM VCSEL MPO transceiver optik

pedaran pondok:

100Gb / s QSFP28 SR4 nyaéta a
opat-saluran, pluggable, transceiver optik paralel sareng dirancang pikeun 100GBASE-SR4 sareng 100 Gigabit Ethernet, InfiniBand EDR, FDR, aplikasi QDR. Aranjeunna cocog sareng SFF-8665 Spésifikasi, IEEE 802.3bm 100GBASE-SR4 sareng Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.


Detil Produk

Panjelasan Produk

100G QSFP28 ngahijikeun opat jalur data dina unggal arah ku bandwidth 100Gb / s. Unggal jalur tiasa beroperasi dina 25.78125Gb / s dugi ka jarak transmisi 70m nganggo serat OM3 atanapi jarak transmisi 100m nganggo serat OM4. Modul ieu dirancang pikeun ngoperasikeun sistem serat multimode nganggo panjang gelombang nominal 850nm.

Fitur Produk

Tingkat data nepi ka 103.1Gb / s

Faktor formulir QSFP28 hot-pluggable

4 saluran Asép Sunandar Sunarya 850nm VCSEL sareng detéktor poto poto PIN

Sirkuit CDR internal dina saluran panarima sareng pamancar

Fungsi diagnostik digital internal

Catu daya tunggal + 3.3V

Konsumsi daya rendah <2,5 W

Aplikasi

100GBASE-SR4 100G Ethernet ngaliwat Duplex MMF

Infiniband EDR, FDR, QDR

Tautan optik séjén

Spésifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Wangun

QSFP28

Panjang gelombang

850nm

Meunteun Data Max

103,1 Gbps

Jarak Transmisi Max

70m @ OM3 / 100m @ OM4

Panyambung

MTP / MPO-12

Média

MMF

Tipe pamancar

VCSEL 850nm

Tipe Panarima

PIN

Diagnostik

DDM Didukung

Rentang Suhu

0 dugi ka 70 ° C (32 dugi ka 158 ° F)

TX Kakuatan unggal jalur

-8.4 ~ 2.4dBm

Sensitipitas Panarima

<-10.3dBm

<-10.3dBm

Konsumsi Kakuatan

3.5W

Babandingan Rusak

3dB

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 100GBASE-LR4 sareng 112GBASE-OTU4 QSFP28 Dual Rate 1310nm 100m DDM DML & PIN LC transceiver optik