page_banner

produk

100Gb / s QSFP28 SR4 850nm 100m DDM Dual Rate VCSEL MPO / MTP transceiver optik

pedaran pondok:

100Gb / s QSFP28 SR4 nyaéta a
opat-saluran, pluggable, transceiver optik paralel sareng dirancang pikeun 100 Gigabit Ethernet, Data Center, InfiniBand QDR, DDR, SDR sareng aplikasi CPRI10. Aranjeunna patuh sareng patuh QSFP28 MSA, IEEE 802.3bm. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS-6.


Detil Produk

Panjelasan Produk

100G QSFP28 ngahijikeun opat jalur data dina unggal arah ku bandwidth 100Gb / s. Unggal jalur tiasa beroperasi dina 28Gb / s dugi ka jarak transmisi 100m nganggo serat OM4 modul ieu didamel pikeun ngoperasikeun sistem serat multimode nganggo panjang gelombang nominal 850nm.

Fitur Produk

Tingkat data nepi ka 28Gb / s per kanal

Faktor formulir QSFP28 hot-pluggable

4 saluran Asép Sunandar Sunarya 850nm VCSEL sareng detéktor poto poto PIN

suhu kasus perating: -20 dugi 75 ℃

Fungsi diagnostik digital internal

Catu daya tunggal + 3.3V

Konsumsi daya rendah <3,5 W

Aplikasi

Rak kana Raka

Pusat Data

Infiniband QDR, DDR sareng SDR

100G Ethernet

CPRI 10

Spésifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Wangun

QSFP28

Panjang gelombang

850nm

Meunteun Data Max

103,1 Gbps

Jarak Transmisi Max

100m @ OM4

Panyambung

MTP / MPO

Média

MMF

Tipe pamancar

VCSEL 850nm

Tipe Panarima

PIN

Diagnostik

DDM Didukung

Rentang Suhu

-20 dugi ka 70 ° C (32 dugi ka 158 ° F)

TX Kakuatan unggal jalur

-8.4 ~ 2.4dBm

Sensitipitas Panarima

<-9.2dBm

<-9.2dBm

Konsumsi Kakuatan

3.5W

Babandingan Rusak

3dB

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 100Gb / s QSFP28 SR4 850nm 100m DDM VCSEL MPO transceiver optik