page_banner

produk

100Gb / s CFP4 1310nm 10km DDM LAN-WDM EML transceiver optik

pedaran pondok:

100Gb / s CFP4 dirancang pikeun 100GBASE Ethernet. Aranjeunna patuh sareng CFP MSA, IEEE 802.3ba 100GBASE-LR4, IEEE802.3bm CAUI-4 sareng CEI-28G-VSR. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.


Detil Produk

Panjelasan Produk

CFP4 LR4 ngarobah 4 saluran input data listrik 25Gb / s ka 4 saluran sinyal optik LAN WDM teras multiplikasikeun kana saluran tunggal pikeun transmisi optik 100Gb / s. Kabalikan dina sisi panarima, modul ngaliwat sababaraha input optik 100Gb / s kana 4 saluran sinyal optik LAN WDM teras ngarobihna kana 4 saluran kaluaran data listrik.
Panjang gelombang tengah tina 4 saluran LAN WDM nyaéta 1295.56, 1300.05, 1304.58 sareng 1309.14 nm salaku anggota grid panjang gelombang LAN WDM anu ditetepkeun dina IEEE 802.3ba.

Fitur Produk

Faktor formulir CFP4 MSA panas pluggable
Pamancar: leuwih tiis 4x25Gb / s LAN WDM EML TOSA (1295.56, 1300.05, 1304.58, 1309.14nm)
Panarima: 4x25Gb / s PIN ROSA
4x28G Antarmuka Serial Listrik (CEI-28G-VSR)
Ngahontal 10km ngahontal G.652 SMF
Antarmuka manajemén MDIO kalayan monitoring diagnostik digital
Catu daya tunggal + 3.3V
Wadah LC duplex
Suhu operasi: 0 ~ 70oC
RoHS-6 patuh

Aplikasi

100GBASE-LR4 Ethernet
OTN OTU4

Spésifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Wangun

CFP4

Panjang gelombang

4 LAN WDM

Meunteun Data Max

103,1 Gbps

Jarak Transmisi Max

10km

Panyambung

Dupleks LC

Média

SMF

Tipe pamancar

LAN-WDM EML

Tipe Panarima

PIN

Diagnostik

DDM Didukung

Rentang Suhu

0 dugi ka 70 ° C (32 dugi ka 158 ° F)

Tés Kualitas

1

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

2

Nguji Laju

3

Tés Spéktrum optik

4

Tés Senstivity

5

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

6

Tés Endface

Sértipikat Kualitas

xinfu

Sértipikat CE

safd (2)

Laporan EMC

safd (3)

IEC 60825-1

safd (1)

IEC 60950-1

123(1)

  • Saméméhna:
  • Teras: