page_banner

produk

10GBASE-T SFP + Tambaga RJ-45 30m Transceiver Module

pedaran pondok:

10GBASE-T tambaga SFP + transceiver mangrupikeun kinerja tinggi, alat duplex integral hemat anu patuh sareng standar 10GBASE-T sakumaha anu parantos ditangtukeun dina IEEE 802. 3-2006 sareng IEEE 802.3an kanggo komunikasi bi-directional dugi ka 30 méter ngahontal ucing 6a / 7 kabel. Sadaya opat pasang dina kabel dianggo kalayan tingkat simbol dina 2500Mbps dina unggal pasangan.


Detil Produk

Panjelasan Produk

10GBASE-T tambaga SFP + transceiver mangrupikeun kinerja tinggi, biaya efektif terpadu

alat duplex anu patuh sareng standar 10GBASE-T sakumaha anu parantos ditangtukeun dina IEEE 802.3-2006 sareng IEEE 802.3an kanggo komunikasi bi-directional dugi ka 30 méter ngahontal kabel ucing 6a / 7. Sadaya opat pasang dina kabel dianggo kalayan tingkat simbol dina 2500Mbps dina unggal pasangan.

Fitur Produk

Dugi ka 10Gb / s tautan data dua arah

Panas-pluggable SFP + tapak suku

Kisaran suhu kasus komérsial (0 ° C dugi + 70 ° C)

Kuburan logam pinuh pikeun EMI low

Kabebaran kakuatan≤2.5W

Rangkep panyambungna RJ-45

+ 3.3V kakuatan suplai tunggal

Akses kana IC lapisan fisik ngalangkungan beus sérial 2-kawat

Operasi 10GBASE-T dina sistem host kalayan panganteur XGMII

Faktor Bentuk Anu langkung Leutik: Henteu tiasa dianggo sareng SFP + kandang sareng sistem panyambungna

SFF-8431 sareng SFF-8432 MSA Patuh

Patuh sareng IEEE Std 802.3an-2006

Patuh sareng FCC 47 CFR Bagéan 15, Kelas B

Emisi EMI handap

Aplikasi

10 Gigabit Ethernet ngalangkungan kabel Cat 6a / 7

Jaringan warisan

Switch / Router nganggo 10GBASE-T SFP +

Rékét séjén pikeun sambungan Rack

Spésifikasi Produk

Parameter Data Parameter Data
Faktor Wangun SFP Laju Data 10Gbps, 5Gbps, 2.5Gbps, 1000Mbps
Média Ucing 6a / 7 Jarak Kabel Max 30m
Panyambung RJ-45 Rentang Suhu 0 dugi ka 70 ° C

Tés Kualitas

1

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

2

Nguji Laju

3

Tés Spéktrum optik

4

Tés Senstivity

5

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

6

Tés Endface

Sértipikat Kualitas

xinfu

Sértipikat CE

safd (2)

Laporan EMC

safd (3)

IEC 60825-1

safd (1)

IEC 60950-1

123(1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk kategori