page_banner

produk

10Gb / s SFP + LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

pedaran pondok:

10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceivers dirancang pikeun digunakeun dina 10-Gigabit Ethernet numbu dugi ka 20km ngalangkungan serat Single Mode. Aranjeunna patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, sareng fungsi diagnostik 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital sayogi ngalangkungan antar muka serial 2-kawat. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.


Detil Produk

Panjelasan Produk

10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceivers dirancang pikeun digunakeun dina 10-Gigabit Ethernet numbu dugi ka 20km ngalangkungan serat Single Mode. Aranjeunna cocog sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, sareng fungsi diagnostik 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital sayogi ngalangkungan antarmuka serial 2-kawat. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.

Fitur Produk

Pangiriman serat Mode tunggal
Paket SFP Multi-sumber sareng LC Receptacle
Hingga 10Gb / s Tautan Data
Kamampuh Panas-Pluggable
Jomblo + 3.3V Suplai Daya
Patuh sareng Spesifikasi pikeun IEEE802.3Z
Patuh sareng Bellcore TA-NWT-000983
Kaamanan Panon Dirarancang pikeun Patepang sareng Laser Kelas1, Patuh sareng IEC60825-1

Aplikasi

Gigabit Ethernet
Saluran serat
Aplikasi WDM

Spésifikasi Produk

Parameter Data Parameter Data
Faktor Wangun SFP + Panjang gelombang 1310nm
Meunteun Data Max 10 Gbps Jarak Transmisi Max 20km
Panyambung Dupleks LC Média SMF
Tipe pamancar 1310nm DFB Tipe Panarima PINTIA
Diagnostik DDM Didukung Rentang Suhu 0 dugi ka 70 ° C /

-40 ° C ~ + 85 ° C

TX Kakuatan unggal jalur -4 ~ + 2dBm Sensitipitas Panarima <-14dBm
<-14dBm Konsumsi Kakuatan 3.5W Babandingan Rusak

4dB

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 10Gb / s SFP + LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex transceiver optik