page_banner

produk

155Mb / s SFP 1310nm / 1550nm 20km DDM Simplex LC transceiver optik

pedaran pondok:

100Gb / s CFP4 dirancang pikeun 100GBASE-SR4 Ethernet. Aranjeunna akur sareng CFP4 MSA, IEEE 802.3ba 100GBASE-SR4 sareng CAUI-4, sareng OIF CEI-28G-VSR .. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.


Detil Produk

Panjelasan Produk

Transceiver SFP mangrupikeun kinerja tinggi, modul épéktip biaya. Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan beus sérial 2 kawat anu ditangtoskeun dina SFF-8472. Bagéan panarima nganggo panarima PIN sareng pamancar nganggo laser FP 1310 nm sareng laser FP 1550nm pikeun mastikeun aplikasi 100Base-LX Ethernet 20km.

Fitur Produk

Hingga 155Mb / Tautan Data

Panas-Pluggable

Panyambung LC Tunggal

Dugi ka 20 km dina SMF 9 / 125μm

WDM internal

Jomblo + 3.3V Suplai Daya

Monitoring Interface Compliant sareng SFF-8472

Kisaran suhu operasi: -40 ° C dugi ka 85 ° C / -5 ° C dugi ka 85 ° C / -0 ° C dugi ka 70 ° C

RoHS patuh sareng Kalungguhan Gratis

Aplikasi

Ethernet gancang

SDH STM-1 / SONET OC-03

Aplikasi WDM

Spésifikasi Produk

Parameter Data Parameter Data
Faktor Wangun SFP Panjang gelombang 1310nm / 1550nm
Meunteun Data Max 100Mb / s Jarak Transmisi Max 20km
Panyambung Simplex LC Babandingan Rusak 9dB
Tipe pamancar FP Tipe Panarima PINTIA
Diagnostik DDM Didukung Rentang Suhu 0 dugi ka 70 ° C /

-40 ° C ~ + 85 ° C

TX Kakuatan -13 ~ -7dBm Sensitipitas Panarima <-34dBm

<-34dBm

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 40Gb / s QSFP + CWDM 40km DDM Duplex LC transceiver optik