page_banner

produk

  • 25Gb/s SFP28 LR 1310nm 10km DDM DFB LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 LR 1310nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver SFP28 mangrupikeun kinerja tinggi, modul épéktip hemat ngadukung tingkat data 25Gbps sareng panjang link Maksimum 10km dina SMF. Éta dirarancang pikeun 25GBASE-LR Ethernet sareng 25.78125 Gb / s jalur tunggal 100GE LR4. Aranjeunna cocog sareng patuh sareng SFF-8402 sareng SFF-8472, SFF-8432, SFF-8431 sareng IEEE 802.3 ku 25GBASE-LR, FCC 47 CFR Bagian 15, Kelas B, Telcordia GR-468-CORE.
  • 25Gb/s SFP28 CWDM 40km DDM EML Duplex LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 CWDM 40km DDM EML Duplex LC transceiver optik

    Transceiver SFP28 didesain kanggo dianggo dina tautan Ethernet dugi ka 25,78 Laju data gb / s sareng panjang link 40km. Aranjeunna patuh SFF-8472, sareng cocog sareng SFF-8432 sareng bagian SFF-8431 anu lumaku. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 25Gb/s SFP28 LAN-WDM 10km DDM EML Duplex LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 LAN-WDM 10km DDM EML Duplex LC transceiver optik

    SFP28 LAN-WDM Module patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3CC 25GBASE-ER. Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan antarmuka serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472. Transceiver optik patuh sareng sarat RoHS.
  • 25Gb/s SFP28 LAN-WDM 40km DDM EML Duplex LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 LAN-WDM 40km DDM EML Duplex LC transceiver optik

    SFP28 LAN-WDM Module patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3CC 25GBASE-ER. Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan antarmuka serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472. Transceiver optik patuh sareng sarat RoHS.
  • 25Gb/s SFP28 SR 850nm 100m DDM VCSEL LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 SR 850nm 100m DDM VCSEL LC transceiver optik

    Transceiver SFP28 mangrupikeun modul transceiver optik anu kompak pisan ngarobah 25Gbit / s serial PECL atanapi data listrik CML kana data optik sérial anu patuh sareng standar 25GBASE-SR. Éta dirarancang pikeun jaringan area panyimpenan gancang, cluster Komputer cross-connect, pipa data-speed tinggi Custom sareng Inter Rack Connection. Aranjeunna cocog sareng patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3ae 25GBASE-LR.
  • 25Gb/s SFP28 BIDI 1270nm/1330nm 10km

    25Gb / s SFP28 BIDI 1270nm / 1330nm 10km

    Transceiver SFP28 didesain kanggo dianggo dina tautan Ethernet dugi ka 25,78 Gb / s data rate sareng dugi ka 10 km panjang link. Aranjeunna patuh SFF-8472, sareng cocog sareng SFF-8432 sareng bagian SFF-8431 anu lumaku. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 25Gb/s SFP28 CWDM 10km DDM EML Duplex LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 CWDM 10km DDM EML Duplex LC transceiver optik

    Transceiver SFP28 didesain kanggo dianggo dina tautan Ethernet dugi ka 25,78 Gb / s data rate sareng panjang link 10km. Aranjeunna patuh SFF-8472, sareng cocog sareng SFF-8432 sareng bagian SFF-8431 anu lumaku. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.