page_banner

produk

25Gb / s SFP28 LR 1310nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

pedaran pondok:

Transceiver SFP28 mangrupikeun kinerja tinggi, modul épéktip hemat ngadukung tingkat data 25Gbps sareng panjang link Maksimum 10km dina SMF. Éta dirarancang pikeun 25GBASE-LR Ethernet sareng 25.78125 Gb / s jalur tunggal 100GE LR4. Aranjeunna cocog sareng patuh sareng SFF-8402 sareng SFF-8472, SFF-8432, SFF-8431 sareng IEEE 802.3 ku 25GBASE-LR, FCC 47 CFR Bagian 15, Kelas B, Telcordia GR-468-CORE.


Detil Produk

Panjelasan Produk

Transceiver optik 25G SFP28 dirancang pikeun Ethernet 25GBASE-LR sareng 25.78125 Gb / s jalur tunggal 100GE LR4. Panjang link na maksimum nyaéta 10km dina SMF. Transceiver optik patuh RoHS.

Fitur Produk

Tingkat data nepi ka 25.78125Gb / s
Faktor formulir SFP28 hot-pluggable
Panyambung LC duplex
1310nm DFB sareng panarima PIN
Fungsi diagnostik digital internal
Panjang link maksimum 10km dina SMF
Catu daya tunggal + 3.3V
Konsumsi daya rendah <1.2W
Suhu operasi: -5 ~ + 70 ° C

Aplikasi

25GBASE-LR Ethernet
25.78125 Gb / s lajur tunggal 100GE LR4

Spésifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Wangun

SFP28

Panjang gelombang

1310nm

Meunteun Data Max

25.78125 Gbps

Jarak Transmisi Max

10km

Panyambung

Dupleks LC

Média

SMF

Tipe pamancar

DFB 1310nm

Tipe Panarima

PIN

Diagnostik

DDM Didukung

Rentang Suhu

-5 dugi ka 70 ° C

TX Kakuatan

-7 ~ 2dBm

Sensitipitas Panarima

<-11.3dBm

<-11.3dBm

Konsumsi Kakuatan

1.2W

Babandingan Rusak

3.5dB

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • Saméméhna: