page_banner

produk

25Gb / s SFP28 BIDI 1270nm / 1330nm 10km

pedaran pondok:

Transceiver SFP28 didesain kanggo dianggo dina tautan Ethernet dugi ka 25,78 Gb / s data rate sareng dugi ka 10 km panjang link. Aranjeunna patuh SFF-8472, sareng cocog sareng SFF-8432 sareng bagian SFF-8431 anu lumaku. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.


Detil Produk

Panjelasan Produk

Transceiver SFP28 didesain kanggo dianggo dina tautan Ethernet dugi ka 25,78 Gb / s data rate sareng dugi ka 10 km panjang link. Aranjeunna patuh SFF-8472, sareng cocog sareng SFF-8432 sareng bagian SFF-8431 anu lumaku. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.

Fitur Produk

Ngarojong panganteur optik serial 25.78125Gb / s

Pangiriman dugi ka 10km dina SMF

Laser DFB anu teu tiis sareng panarima PIN

Sidik SFP28 panas-pluggable

Fungsi diagnostik digital internal

Catu daya tunggal + 3.3V

Konsumsi listrik kirang ti 1,3 W

Suhu operasi: -40 ~ + 85°C

CDR internal dina saluran pamancar sareng panarima

Ngarojong bypass CDR

Pakét SFP28 MSA kalayan konektor LC simplex, Bi-directional

Aplikasi

25GBASE-BX 25G Ethernet

25.78125 Gb / s lajur tunggal 100GE LR4

Tautan optik séjén

Spésifikasi Produk

Parameter Data Parameter Data
Faktor Wangun SFP28 Panjang gelombang 1270nm / 1330nm
Meunteun Data Max 25.78125 Gbps Jarak Transmisi Max 10KM
Panyambung LC simplex Média SM
Tipe pamancar 1270nm DFB

1330nm DFB

Tipe Panarima PINTIA
Diagnostik DDM Didukung Rentang Suhu 0 dugi ka 70 ° C /

-40 ° C ~ + 85 ° C

TX Kakuatan -5 ~ + 2dBm Sensitipitas Panarima <-13dBm
<-13dBm Konsumsi Kakuatan 3.5W Babandingan Rusak

3.5dB

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 25Gb / s SFP28 SR 850nm 100m DDM VCSEL LC transceiver optik