page_banner

produk

25Gb / s SFP28 LAN-WDM 10km DDM EML Duplex LC transceiver optik

pedaran pondok:

SFP28 LAN-WDM Module patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3CC 25GBASE-ER. Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan antarmuka serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472. Transceiver optik patuh sareng sarat RoHS.


Detil Produk

Panjelasan Produk:

25G LAN WDM mangrupikeun modul transceiver optik anu kompak pisan sareng gaduh 12 panjang gelombang. Pamancar LAN-WDM EML sareng panarima APD nyayogikeun kinerja anu langkung saé pikeun aplikasi Ethernet dugi ka 10km tautan dina SMF.

Fitur Produk

Tingkat data operasi dugi ka 25Gbps
Laser LAN-WDM EML Cooling sareng panarima APD
Sidik SFP28 panas-pluggable
Fungsi diagnostik digital internal
Catu daya tunggal + 3.3V
Kabebaran kakuatan kirang ti 2,0 W
CDR internal dina saluran pamancar sareng panarima
Ngarojong bypass CDR
Pakét SFP28 MSA kalayan konektor LC wadah
Jitter pisan low
EMI lemah pisan sareng panangtayungan ESD anu saé
RoHS patuh

Aplikasi

25GBASE-LR 25G Ethernet
25.78125 Gb / s LAN-WDM
CPRI / eCPRI
Tautan optik séjén

Spesifikasi Produk:

Parameter Data Parameter Data
Faktor Wangun SFP28 Panjang gelombang LANWDM
Meunteun Data Max 25.78125 Gbps Jarak Transmisi Max 10km
Panyambung Dupleks LC Média SM
Tipe pamancar LANWDM EML Tipe Panarima APD
Diagnostik DDM Didukung Rentang Suhu 0 dugi ka 70 ° C
TX Kakuatan unggal jalur -2 ~ + 6dBm Sensitipitas Panarima <-19.5dBm
<-19.5dBm Konsumsi Kakuatan 2W Babandingan Rusak

6dB

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 25Gb / s SFP28 CWDM 40km DDM EML Duplex LC transceiver optik

  • 25Gb / s SFP28 LAN-WDM 40km DDM EML Duplex LC transceiver optikProduk