page_banner

produk

40Gb / s QSFP + CWDM 40km DDM Duplex LC transceiver optik

pedaran pondok:

40Gb / s 40km QSFP + Transceiver mangrupikeun modul transceiver anu dirancang pikeun aplikasi komunikasi optik 40km. Desainna patuh kana 40GBASE-ER4 tina standar IEEE P802.3ba sareng QSFP Multi-Source Perjanjian (MSA).


Detil Produk

Panjelasan Produk

Modulna ngarobah 4 saluran input (ch) data listrik 10Gb / s kana 4 sinyal optik CWDM, sareng multiplexes kana saluran tunggal pikeun pangiriman optik 40Gb / s. Sabalikna, dina sisi panarima, modul sacara optik de-multiplexes input 40Gb / s kana sinyal saluran 4 CWDM, sareng ngarobahna kana 4 data kaluaran listrik saluran.

Panjang gelombang pusat tina 4 saluran CWDM nyaéta 1271nm, 1291nm, 1311nm sareng 1331nm salaku anggota grid panjang gelombang CWDM anu ditetepkeun dina ITU-T G694.2. Éta ngandung konektor LC duplex pikeun antar muka optik sareng konektor 38-pin kanggo antarmuka listrik. Pikeun ngaleutikan dispersi optik dina sistem jarak jauh, serat mode tunggal (SMF) kedah diterapkeun dina modul ieu.

Fitur Produk

Ngarojong tingkat bit agrégat 41.2Gbps 

4x10.3Gbps Cncm transmitter Uncooled

Panarima sensitipitas PIN-TIA anu luhur

Dugi ka 40km di SMF

Wadah LC duplex

Hot form pluggable QSFP + faktor                  

Kabebaran kakuatan <3.5W

Perumahan sadaya-logam pikeun pagelaran EMI anu hadé

RoHS6 patuh (bebas timah)

Suhu operasi:

Komérsial: 0ºC dugi + 70 ° C

Aplikasi

40GBASE-ER4

InfiniBand QDR sareng DDR sambung

40G sambungan Telecom

Spésifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Wangun

QSFP +

Panjang gelombang

CWDM

Meunteun Data Max

41.2

Jarak Transmisi Max

40km @ SMF

Panyambung

Dupleks LC

Média

SMF

Tipe pamancar

CWDM

Tipe Panarima

APD

Diagnostik

DDM Didukung

Rentang Suhu

0 dugi ka 70 ° C (32 dugi ka 158 ° F)

TX Kakuatan

-2.7 ~ 5dBm

Sensitipitas Panarima

<-11.5dBm

<-11.5dBm

Konsumsi Kakuatan

3.5W

Babandingan Rusak

3.5dB

1

Tés Kualitas

2

Nguji Kualitas Sinyal TX / RX

3

Nguji Laju

4

Tés Spéktrum optik

5

Tés Senstivity

6

Tés réliabilitas sareng Stabilitas

Tés Endface

xinfu

Sértipikat Kualitas

safd (2)

Sértipikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 40Gb / s QSFP + 1310nm 2km DDM Duplex LC transceiver optik

  • 155Mb / s SFP 1310nm / 1550nm 20km DDM Simplex LC transceiver optikProduk