page_banner

Tentang Kami

Usaha anu pangsaéna dimimitian ku mitra bisnis anu pangsaéna. Upami anjeun milari pasangan anu pas pikeun transceiver optik, milarian anjeun parantos réngsé.

Carita Urang

Diadegkeun dina 2014, Topticom singkatan Top komunikasi optik, sareng ieu mangrupikeun visi kami anu ngabimbing sareng ngailhaman kami saprak didirikeun. Saatos langkung gancang ti 5 taun pertumbuhan gancang, kami parantos ngabantosan ngawangun jaringan gancang sareng aman di seluruh dunya ku cara nyayogikeun transceiver anu berkualitas sareng dipercaya.

Kami nawiskeun sababaraha transceiver kompatibel OEM-compatitive, sapertos 100G QSFP28 / CFPx, 25G SFP28, 10G SFP +, GPON ONU, OLT ect. Kami difokuskeun sareng nuturkeun kamajuan téknologi sahingga urang tiasa nyayogikeun anjeun produk paling mutakhir pikeun ngabantosan anjeun ngagancangkeun pangsa pasar sareng produk strategis.

Produk performa tinggi Topticom sareng jasa jasa anu saé ngabantosan kéngingkeun kasempetan kanggo damel sareng seueur perusahaan terkenal di dunya.

Sadaya produk Topticom didamel numutkeun sarat tina ISO9001: 2000, UL, TUV, CE, FDA sareng RoHS tetep 1St. tingkat kelas.

Naon Anu Ngajantenkeun Urang Béda?

Éta tiasa hésé menonjol di pasar anu pinuh ku panyadia anu ampir katingalina sami. Tapi aya sababaraha hal anu unik pikeun Topticom anu leres-leres ngabédakeun urang ti panyadia transceiver anu sanés.

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca

1. Fokus kana Palanggan Palayanan Unggul

Dina Topticom, sadaya réréncangan dilatih leres dina prakték pangsaéna pikeun pangiriman layanan palanggan kelas dunya. Kami tujuan pikeun nyiptakeun pangalaman anu saé pikeun anjeun. Tina proposal awal anjeun ku pangiriman terakhir produk atanapi jasa anjeun, anjeun bakal diperlakukeun salaku Raja. 

256637-1P52R2054329

2. Nguatkeun sareng Ngaleuleuman Hubungan sareng Palanggan

Transceiver optik Topticom didamel numutkeun standar industri pangluhurna sareng 100% interoperatable dina sadaya platform OEM. Produk anu dipercaya bakal masihan anjeun kapercayaan nalika damel sareng konsumén anjeun sareng ngabantosan anjeun nguatkeun sareng nambihan hubungan sareng aranjeunna.

zGZAdC4WNS_small

3. Dukungan Unlimited

Topticom bakal nanem modal waktos, R&D sareng sumber daya pikeun ngadukung sadayana anu anjeun peryogikeun, bahkan sateuacan urang ngamimitian kerjasama formal. 

165152892

4. Jujur ngeunaan Produk sareng Jasa Urang

Anjeun kedah néwak sababaraha panyawat anu ngabohong ka anjeun sareng nyababkeun masalah ageung pikeun anjeun. Dina Topticom, ieu moal kajadian. Kajujuran sanés ngan ukur kabijakan anu pangsaéna kami, tapi ogé kabijakan utama kami, kami tetep ngabéjaan anjeun sareng kaayaan anu saleresna ngeunaan produk sareng jasa kami.