page_banner

Taros Kami

Anshan Topticom Tele-komunikasi Co., Ltd.

Alamat

Pabrik Addr.: Lantai 3, 6th Blok, Taman Industrial Laser, Zona Anyar sareng Teknologi Tinggi, Kota Anshan, Propinsi Liaoning, Cina

R&D sareng Penjualan Kantor Addr. Lantai katilu, Blok E, Taman Industri Huawan, Jalan Bao'an, Kacamatan Bao'an, Shenzhen, Cina.

Telepon

Jualan: + 86-755-21612318

 

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami