page_banner

produk

  • 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver Module

    10GBASE-T SFP + Tambaga RJ-45 30m Transceiver Module

    10GBASE-T tambaga SFP + transceiver mangrupikeun kinerja tinggi, alat duplex integral hemat anu patuh sareng standar 10GBASE-T sakumaha anu parantos ditangtukeun dina IEEE 802. 3-2006 sareng IEEE 802.3an kanggo komunikasi bi-directional dugi ka 30 méter ngahontal ucing 6a / 7 kabel. Sadaya opat pasang dina kabel dianggo kalayan tingkat simbol dina 2500Mbps dina unggal pasangan.
  • 1000BASE-T SFP Copper RJ-45 100m Transceiver Module

    1000BASE-T SFP Tambaga RJ-45 100m Transceiver Module

    Tembaga SFP 10/100 / 1000BASE-T transceiver mangrupikeun kinerja tinggi, modul anu hemat biaya anu patuh sareng Gigabit Ethernet sareng standar 10/100 / 1000BASE-T sakumaha anu parantos ditangtukeun dina IEEE 802. 3-2002 sareng IEEE 802.3ab, anu ngadukung 10 / 100 / 1000Mbps data- tingkatna dugi ka 100 méter ngahontal kabel kategori 5-twisted-pair unshielded. .

  • 1000BASE-T SFP Copper RJ-45 100m Transceiver Module

    1000BASE-T SFP Tambaga RJ-45 100m Transceiver Module

    The 1000BASE-T tambaga SFP transceiver mangrupikeun kinerja tinggi, modul anu efektif biaya anu patuh sareng Gigabit Ethernet sareng standar 1000BASE-T sakumaha anu parantos ditangtukeun dina IEEE 802. 3-2002 sareng IEEE 802.3ab, anu ngadukung tingkat data 1000Mbps dugi ka 100 méter ngahontal unshielded twisted-pasangan kategori 5 kabel.