page_banner

wartos

LightCounting: Industri komunikasi optik bakal janten anu pangpayunna pulih tina COVID-19

Dina Méi., 2020, LightCounting, organisasi riset pasar komunikasi optik anu kawéntar, nyarios yén ku taun 2020, moméntum pangwangunan industri komunikasi optik kuat pisan. Dina akhir taun 2019, paménta pikeun DWDM, Ethernet, sareng fronthaul nirkabel melonjak, ngahasilkeun kakurangan ranté suplai.

Nanging, dina kuartal kahiji taun 2020, pandemi COVID-19 maksa kapaksa pabrik di seluruh dunya tutup, sareng tekanan ranté suplai naék kana tingkat anu énggal. Kaseueuran pemasok komponén ngalaporkeun pendapatan anu langkung handap tina anu diarepkeun dina kuartal kahiji 2020, sareng ekspektasi pikeun kuartal kadua pisan anu teu pasti. Pabrik di Cina dibuka deui dina awal April, tapi kaseueuran perusahaan di Malaysia sareng Pilipina masih kénéh pareum, sareng perusahaan di Éropa sareng Amérika Kalér nembé ngamimitian ngerjakeun damel. LightCountin yakin yén paménta sambungan optik anu ayeuna dina jaringan telekomunikasi sareng pusat data bahkan langkung kuat tibatan di akhir taun 2019, tapi sababaraha proyék pangwangunan jaringan sareng pusat data parantos ditunda kusabab pandemi éta. Panyekel modul optik moal tiasa minuhan rencana produksi aslina taun ayeuna, tapi turunna harga produk tiasa turun di 2020.

2016~2025 Global Market Size2016~2025 Global Market Size

LightCounting ngarepkeun yén upami sadaya industri dibuka deui dina paruh kadua taun ieu, komponén optik sareng pemasok modul bakal neraskeun produksi pinuh dina kuartal kaopat 2020. Dipiharep penjualan modul optik bakal ningkat sedeng dina taun 2020 sareng bakal naék ku 24% ku 2021 pikeun minuhan paménta bandwidth anu langkung ageung pikeun aplikasi.

Salaku tambahan, didorong ku gancangan konstruksi 5G Cina, penjualan alat optik pikeun fronthaul nirkabel sareng backhaul bakal ningkat masing-masing 18% sareng 92%, anu masih janten udagan pikeun taun ieu. Salaku tambahan, penjualan produk FTTx sareng AOC dina katégori interkonéksi optik, anu didorong ku panyebaran di Cina, bakal tumuh ku angka dua kali ku taun 2020. Pangsa pasar Ethernet sareng DWDM bakal neraskeun pertumbuhan dua digit dina 2021.


Pos waktos: Jun-30-2020