page_banner

produk

  • 10Gb/s SFP+ SR 850nm 300m DDM VCSEL LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + SR 850nm 300m DDM VCSEL LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + SR dirancang pikeun dianggo dina tautan 10-Gigabit Ethernet ngalangkungan serat multimode. Aranjeunna cocog sareng SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-SR / SW sareng 10G Fiber Channel 1200-Mx-SN-I. Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan antarmuka serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceivers dirancang pikeun digunakeun dina 10-Gigabit Ethernet numbu dugi ka 10km ngalangkungan serat Single Mode. Aranjeunna patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, sareng fungsi diagnostik 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital sayogi ngalangkungan antar muka serial 2-kawat. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceivers dirancang pikeun digunakeun dina 10-Gigabit Ethernet numbu dugi ka 20km ngalangkungan serat Single Mode. Aranjeunna patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, sareng fungsi diagnostik 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital sayogi ngalangkungan antar muka serial 2-kawat. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1310nm 40km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1310nm 40km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Pluggable SFP + transceiver mangrupikeun transceiver Bentuk Leutik Ditambahkeun Factor Pluggable SFP + transceiver anu dirancang pikeun dianggo dina 10-Gigabit tautan multi-rate dugi ka 40km serat mode tunggal G.652. Aranjeunna cocog sareng SFF-8431 1, SFF-8432 2 sareng 10GBASE- ER / EW; ngadukung 4x, 8x sareng 10x Serat Channel, ogé pilihan CPRI 2 dugi ka 8, langkung ti 40km tautan.
    Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan interface serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1550nm 40km DDM EML LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1550nm 40km DDM EML LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Pluggable SFP + transceiver mangrupikeun transceiver Bentuk Leutik Ditambahkeun Factor Pluggable SFP + transceiver anu dirancang pikeun dianggo dina 10-Gigabit tautan multi-rate dugi ka 40km serat mode tunggal G.652. Aranjeunna cocog sareng SFF-8431 1, SFF-8432 2 sareng 10GBASE- ER / EW; ngadukung 4x, 8x sareng 10x Serat Channel, ogé pilihan CPRI 2 dugi ka 8, langkung ti 40km tautan.
    Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan interface serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ZR 1550nm 80km DDM EML LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + ZR 1550nm 80km DDM EML LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Pluggable SFP + ZR transceivers anu Ditingkatkeun Wangun Leutik Factor Pluggable SFP + transceiver dirancang pikeun dianggo dina 10GBASE-ZR / ZW dugi ka 80km serat G.652 tunggal mode. Aranjeunna cocog sareng SFF-8472 sareng SFP + MSA, SFF-8431 sareng SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-ZR / ZW, FCC 47 CFR Bagian 15, Kelas B sareng Telcordia GR-468-CORE.
    Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan interface serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.