page_banner

produk

  • 10Gb/s SFP+ DWDM 40km DDM EML LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + DWDM 40km DDM EML LC transceiver optik

    Transceiver modeu tunggal seri DWDM SFP + 10G mangrupikeun modul bentuk faktor leutik pikeun komunikasi data optik duplex.
    Modul ieu dirancang pikeun nyebarkeun dina pakakas jejaring DWDM dina aksés metropolitan sareng jaringan inti sareng ngoperasikeun panjang gelombang DWDM ti 1529nm dugi ka 1563nm sakumaha anu parantos ditangtukeun ku ITU-T. Aranjeunna keluhan sareng SFF-8431 MSA sareng SFF-8432 MSA.
    Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ DWDM 80km DDM EML LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + DWDM 80km DDM EML LC transceiver optik

    Transceiver modeu tunggal seri DWDM SFP + 10G mangrupikeun modul bentuk faktor leutik pikeun komunikasi data optik duplex.
    Modul ieu dirancang pikeun nyebarkeun dina pakakas jejaring DWDM dina aksés metropolitan sareng jaringan inti sareng ngoperasikeun panjang gelombang DWDM ti 1529nm dugi ka 1563nm sakumaha anu parantos ditangtukeun ku ITU-T. Aranjeunna keluhan sareng SFF-8431 MSA sareng SFF-8432 MSA.
    Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.