page_banner

produk

  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 10km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI dirancang pikeun dianggo dina tautan Ethernet 10GBASE-BX. Aranjeunna cocog sareng SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, SFF-8472 sareng SFP + MSA, FCC 47 CFR Bagian 15, Kelas B, sareng Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik patuh sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 20km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 20km DDM DFB LC transceiver optik

    TM-4DDDG / GD-243E bi-directional 10Gb / s (SFP +) transceivers patuh kana SFP + Multi-Source Perjanjian (MSA) Spesifikasi anu ayeuna. Aranjeunna sasuai sareng 10GBASE-LR / LW Ethernet, SONET OC-192 / SDH sareng 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L.
    Transceiver optik patuh sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 40km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 40km DDM DFB LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI dirancang pikeun dianggo dina tautan Ethernet 10GBASE-BX. Aranjeunna patuh sareng SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-ER / EW, SFF-8472 sareng SFP + MSA, FCC 47 CFR Bagéan 15, Kelas B, sareng Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik patuh sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1490nm/1550nm 80kmm DDM EML LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1490nm / 1550nm 80kmm DDM EML LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI didesain pikeun dianggo dina 10GBASE Ethernet link , saluran serat sareng aplikasi WDM. Aranjeunna patuh sareng SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-ER / EW, SFF-8472 sareng SFP + MSA, FCC 47 CFR Bagéan 15, Kelas B, sareng Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik patuh sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1270nm~1450nm 20km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1270nm ~ 1450nm 20km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik séri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang pikeun aplikasi komunikasi serat sapertos 10G Ethernet, anu sapinuhna cocog sareng spésifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul ieu dirancang pikeun serat modeu tunggal sareng ngoperasikeun panjang gelombang nominal panjang gelombang CWDM.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1270nm~1610nm 10km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1270nm ~ 1610nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik séri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang pikeun aplikasi komunikasi serat sapertos 10G Ethernet, anu sapinuhna cocog sareng spésifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul ieu dirancang pikeun serat modeu tunggal sareng ngoperasikeun panjang gelombang nominal panjang gelombang CWDM.
    Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1470nm~1610nm 40km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1470nm ~ 1610nm 40km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik séri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang pikeun aplikasi komunikasi serat sapertos 10G Ethernet, anu sapinuhna cocog sareng spésifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul ieu dirancang pikeun serat modeu tunggal sareng ngoperasikeun panjang gelombang nominal panjang gelombang CWDM.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1470nm~1610nm 80km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1470nm ~ 1610nm 80km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik séri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang pikeun aplikasi komunikasi serat sapertos 10G Ethernet, anu sapinuhna cocog sareng spésifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul ieu dirancang pikeun serat modeu tunggal sareng ngoperasikeun panjang gelombang nominal panjang gelombang CWDM.
    Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ SR 850nm 300m DDM VCSEL LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + SR 850nm 300m DDM VCSEL LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + SR dirancang pikeun dianggo dina tautan 10-Gigabit Ethernet ngalangkungan serat multimode. Aranjeunna cocog sareng SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-SR / SW sareng 10G Fiber Channel 1200-Mx-SN-I. Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan antarmuka serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceivers dirancang pikeun digunakeun dina 10-Gigabit Ethernet numbu dugi ka 10km ngalangkungan serat Single Mode. Aranjeunna patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, sareng fungsi diagnostik 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital sayogi ngalangkungan antar muka serial 2-kawat. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceivers dirancang pikeun digunakeun dina 10-Gigabit Ethernet numbu dugi ka 20km ngalangkungan serat Single Mode. Aranjeunna patuh sareng SFF-8431, SFF-8432 sareng IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, sareng fungsi diagnostik 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital sayogi ngalangkungan antar muka serial 2-kawat. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1310nm 40km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1310nm 40km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Pluggable SFP + transceiver mangrupikeun transceiver Bentuk Leutik Ditambahkeun Factor Pluggable SFP + transceiver anu dirancang pikeun dianggo dina 10-Gigabit tautan multi-rate dugi ka 40km serat mode tunggal G.652. Aranjeunna cocog sareng SFF-8431 1, SFF-8432 2 sareng 10GBASE- ER / EW; ngadukung 4x, 8x sareng 10x Serat Channel, ogé pilihan CPRI 2 dugi ka 8, langkung ti 40km tautan.
    Fungsi diagnostik digital sayogi ngalangkungan interface serial 2-kawat, sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFF-8472. Transceiver optik saluyu sareng sarat RoHS.
12 Teras> >> Halaman 1/2