page_banner

produk

  • 10G XFP Duplex/CWDM/DWDM/BIDI Optical Transceivers

    10G XFP Duplex / CWDM / DWDM / BIDI Optical Transceivers

    Serial modul optik 10G XFP kalebet Duplex / CWDM / DWDM / BIDI, anu ngadukung sababaraha jarak transmisi mimitian ti 300M dugi ka 80km. Aranjeunna sasuai sareng 10-Gigabit Ethernet, SONET OC-192 / SDH STM-64 sareng 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L. Widang aplikasi utama nyaéta jaringan CWDM / jaringan DWDM / SDH / SONET / FC transmisi sareng lingkungan anu sanés.